за нас

Говореше Пекинг технологија копродукции, Ltd е лоцирана во Пекинг, Кина. Таа е основана во 1998 година со регистриран капитал од 33,8 милиони долари. Ние сме професионални производител на температурата опрема под притисок калибрација. Нашата мисија е "обезбедување на висок квалитет калибрација опрема за корисниците" "SPMK" .Сега стана познат бренд во областа на притисок и калибрација на температура. Нашата компанија продолжува да се зголеми инвестициите во истражување и развој на производи, со цел да се направи на технологија и карактеристики да биде главната улога во оваа област. Добивме повеќе од 10 корисен модел патенти во 2009 година, а сите производи поддршка на софтвер за тестирање на системот го доби сертификатот за авторски права на софтвер.

Join Us Now!
SPMK Instruments now is seeking distributors worldwide:
We provide samples and technical supports. Please leave your contact info or email us for more details.We will contact you very soon.