за нас

新工厂图片

Говореше Пекинг технологија копродукции, Ltd е лоцирана во Пекинг, Кина. Таа е основана во 1998 година со регистриран капитал од 33,8 милиони долари. Ние сме професионални производител на притисок \ опрема за калибрација на температурата. Нашата мисија е "обезбедување на висок квалитет калибрација опрема за корисниците" "SPMK" .Сега стана познат бренд во областа на притисок и калибрација на температура. Нашата компанија продолжува да се зголеми инвестициите во истражување и развој на производи, со цел да се направи на технологија и карактеристики да биде главната улога во оваа област. Добивме повеќе од 10 корисен модел патенти во 2009 година, а сите производи поддршка на софтвер за тестирање на системот го доби сертификатот за авторски права на софтвер. Во 2006 година, нашата компанија донесе ISO9001: контрола на квалитетот на 2000 година. Во 2010 година, повеќето производи, имаат добиено CE сертификат и експлозија-доказ сертификат.
Досега, производите на SPMK серија биле широко се користи во воени, електрична енергија, нафта, хемиската, металургијата, железнички, мерење, фармацевтски, храна и други индустрии во Кина. Некои од производите се извезуваат во САД и Блискиот Исток земји. Со зголемување на корисници, ние треба да инсистираат на клиент вредност, се придржуваат кон корпоративната филозофија точност на калибрација, добра услуга. Со благодарни срце, ние сме прави SPMK познат бренд во светот!