Rreth nesh

新工厂图片

Pekin thoja Teknologjia Co, Ltd ndodhet në Pekin, Kinë. Ajo është themeluar në vitin 1998 me një kapital të regjistruar prej 33.8 milion juan. Ne jemi prodhues profesional të presionit të \ pajisjeve kalibrimit temperatura. Misioni ynë është "ofruar pajisje me cilësi të lartë kalibrimit për përdoruesit e" "SPMK" .Tani është bërë një markë e njohur në fushën e presionit dhe temperaturës kalibrimit. Kompania jonë vazhdon për të rritur investimet në kërkimin dhe zhvillimin e produktit, në mënyrë që të bëjë teknologji dhe karakteristika të jetë roli kryesor në këtë fushë. Ne mori më shumë se 10 patenta modelit të shërbimeve në vitin 2009, dhe të gjitha produktet mbështetëse Sistemi Software test i kanë marrë certifikatën software autorit. Në vitin 2006, kompania jonë kaluar ISO9001: 2000 inspektimit të cilësisë. Në vitin 2010, shumica e produkteve kanë marrë certifikatë CE dhe shpërthim-provë Certifikata.
Deri më tani, produktet SPMK seri janë përdorur gjerësisht në ushtarak, të energjisë elektrike, naftës, kimike, metalurgji, hekurudhor, matjen, farmaceutike, ushqimore dhe industri të tjera në Kinë. Disa nga produktet janë eksportuar në SHBA dhe e Mesme-vendet e Lindjes. Me rritjen e përdoruesve, ne duhet të insistojnë në vlera të konsumatorëve, veprojnë në përputhje me filozofinë e korporatave të kalibrimit saktë, shërbim të përkryer. Me një zemër mirënjohëse, ne jemi duke bërë SPMK një markë e njohur në të gjithë botën!