SPMK 51X Series Procesi kalibrator

SPMK 51X Series Procesi kalibrator

Përshkrim i shkurtër:

SPMK 51X Process Calibrator:

1. SPMK518 Intelligient Process Calibrator (HART / PRESSURE / TEMPERATURE)

2.SPMK517 Process Calibrator (PRESSURE / TEMPERATURE)

3.SPMK516 Process Calibrator (TEMPERATURE)

4. SPMK510 Loop Calibrator

 


Operation Video

Detail Product

GJENERALE:

seri kalibrator SPMK51x është me 3.5 inch TFT ekran me ngjyra, menu Cellphone-si, aftësi komunikimi HART dhe të fuqishëm funksionin e menaxhimit detyrë. Ajo është ideale për kalibrimin, mirëmbajtjen, dhe problemeve proces instrumentesh.

Karakteristika:

Burimet dhe masat MV, MA, ohms, frekuencave, pulses dhe switch, gjithashtu mund të bëjë të temperaturës-test me thermocouples dhe RTDs pavarur

Simulon dhe mat 13 thermocouples (KEJTNRSBCDGLU) dhe 11 (RTDs Pt1000 (385), Pt500 (385), PT100 (385), PT100 (3916), PT100 (3926), Pt10 (385)

10NJM (427), 50 NJM (428), 100 NJM (428), Ni120 (672), Ni100 (618)) me automatizuar kompensim të ftohtë kryqëzim

24V furnizimit me energji elektrike loop me matje të pavarur dhe funksionin ndihmuese

Dokumentimin magazinimit dhe aftësi të automatizuar procedura

Lidhu me module presion inteligjente SPMK SDP

aftësi komunikimi HART

Me ndërfaqe RS232

      Produkt SPMK518 SPMK517 SPMK516 SPMK510
 
funksion inteligjente  proces kalibrator Multifunction  proces kalibrator Multifunction  temp kalibrator Multifunction  loop kalibrator
matje Millivolt tensionit
tension
aktual
frekuencë
impuls
rezistencë
Ndezur fikur
11 DRT
13  thermocouples
prodhim tension Millivolt
tension
aktual
frekuencë
impuls
rezistencë
Simuluar 11 DRT
Simulate13  thermocouples
funksione të tjera HART komunikimi
Jashtëm presion modul ①
libri termike
Step & programimi output
24V lak  furnizimit me energji
simulon  transmetues
RS232  komunikimi
ruajtje
sinjal varg saktësi zgjidhje
aktual (-30-30) mA ± (0,01% RD + 0.005% PF) 0.1uA
tension (-30-30) V ± (0,01% RD + 0.005% PF) 0.1mV
mV (-75-75) mV ± (0,01% RD + 0.005% PF) 0.1uV
R-3W (0-400) Ω ± (0,02% RD + 0.005% PF) 1mΩ
(0-4000) Ω
R-4W (0-400) Ω ± (0,01% RD + 0.005% PF) 1mΩ
(0-4000) Ω
frekuencë (1-50) KHz ± (0,005% RD + 0,002% PF) 0.1Hz
impuls 0-999999 1pcs ± 1
Kaloni kufirin Nëse kaloni ka tension detektivë, varg i saj është (3-24) V
termoelement K E J T N R S B C D G L U
RTD Pt1000 (385), Pt500 (385), Pt100 (385), Pt100 (3916), Pt100 (3926), Pt10 (385)
10NJM (427), 50NJM (428), NJ.M.100 (428), Ni120 (672), Ni100 (618)
sinjal varg saktësi zgjidhje
aktual (0-22) mA ± (0,02% RD + 0.005% PF) 0.1uA
tension (0-12) V ± (0,02% RD + 0.005% PF) 0.1mV
mV (-10-100) mV ± (0,02% RD + 0.005% PF) 1uV
rezistencë (0-400) Ω ± (0,02% RD + 0.005% PF) 1mΩ
(400-4000) Ω ± (0,03% RD + 0.01% PF) 10mΩ
frekuencë (0-50.000) Hz ± (0,005% RD + 0,002% PF) 0.1Hz
impuls 0-999999 1pcs ± 1
DC24V 24.0 ± 0.5V N / A N / A
termoelement K E J T N R S B C D G L U
RTD Pt1000 (385), Pt500 (385), Pt100 (385), Pt100 (3916), Pt100 (3926), Pt10 (385)
10NJM (427), 50NJM (428), NJ.M.100 (428), Ni120 (672), Ni100 (618)

  • Previous:
  • : Next

  • Related Products