Rreth nesh

    Pekin thoja Teknologjia Co, Ltd ndodhet në Pekin, Kinë. Ajo është themeluar në vitin 1998 me një kapital të regjistruar prej 33.8 milion juan. Ne jemi prodhues profesional të pajisjeve kalibrimit temperaturës presion. Misioni ynë është "ofruar pajisje me cilësi të lartë kalibrimit për përdoruesit e" "SPMK" .Tani është bërë një markë e njohur në fushën e presionit dhe temperaturës kalibrimit. Kompania jonë vazhdon për të rritur investimet në kërkimin dhe zhvillimin e produktit, në mënyrë që të bëjë teknologji dhe karakteristika të jetë roli kryesor në këtë fushë. Ne mori më shumë se 10 patenta modelit të shërbimeve në vitin 2009, dhe të gjitha produktet mbështetëse Sistemi Software test i kanë marrë certifikatën software autorit.

    Video