Babagan awake dhewe

Beijing ngandika Technology Co., Ltd. dumunung ing Beijing, China. Sampeyan iki diadegaké ing taun 1998 karo ibukutha kedhaftar saka 33,8 yuta Yuan. We are ing Produsèn profesional saka peralatan kalibrasi suhu meksa. Mission Kita "nyediakake peralatan kalibrasi kualitas kanggo kedhaftar" .Saiki "SPMK" wis dadi account misuwur ing lapangan meksa & kalibrasi suhu. Our company terus kanggo nambah investasi ing produk riset lan pangembangan supaya teknologi lan fitur dadi peran ing lapangan iki. We tak luwih saka 10 paten model sarana ing 2009, lan kabeh produk ndhukung piranti lunak sistem test wis tak certificate lunak hak cipta.

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Heart

Tampilan Online Chat!