SPMK223 meksa calibrator

SPMK223 meksa calibrator

Short Description:

Digital Pressure Calibrator.

Hart Function. +-30mA & +-30V testing

0-24V power supply


Detail produk

Tags Product

Ringkesan:
Kanthi teknologi pass majeng lan meksa Silicon dhuwur-tech sensor, ing SPMK 223 meksa calibrator menehi solusi kalibrasi meksa kanggo ukuran, pemancar lan ngalih meksa ing sawetara meksa sudhut. Ing paket Highly protable, iku bisa ngukur meksa sabenere karo sensor tekanan dibangun ing maca saiki utawa MV diprodhuksi dening transducer, malah bisa nyalurake voltase drive kanggo sensor daya utawa pemancar sak kalibrasi.

Fitur:
Pressure kisaran kanggo 36,000 psi (2,500 garis)
Akurasi ± 0,025% FS, ± 0,05% FS
Dibangun ing Hart Komunikasi, Iku bisa calibrate Hart meksa pemancar
tampilan saka RS232, kang bisa ngunggah dokumen disimpen
pratondo persentasi saka meksa saiki lan lengkap meksa ukuran
Storage saka 40 file sing kasedhiya nalika daya mati
layar gedhe karo backlit
Pilihan 10 Unit meksa: Pa, KPA, MPa, mmHg, kfg / cm 2, cmH2O, mmH2O, psi, mbara, ngalangi
CE disetujoni
sertifikat bledosan-bukti National disetujoni. (Certificate # .: Exic II BT6Gc)

SPESIFIKASI TECHNICAL:
suhu Lingkungan: 0 ~ 122 ° F (0 ~ 50 ° C)
Lingkungan asor relatif: ≤90% RH
Astroferik meksa: 0,86 ~ 1.01 bar (86 ~ 101kpa)
Adaptor: M20x1.5 pilihan
Power: baterei lithium Rechargeable utawa adaptor daya
Ukuran: φ120 × 45 (mm)
Bobot Net: 0.7kg


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    -->