SPMK223 tekanan calibrator

SPMK223 tekanan calibrator

Pondok Description:

Digital Pressure Calibrator.

Hart Function. +-30mA & +-30V testing

0-24V power supply


jéntré produk

Tags produk

Tinjauan:
Kalawan téhnologi microprocessor canggih tur tekanan silikon tinggi-tech sensor, anu SPMK 223 tekanan calibrator nyadiakeun solusi calibration tekanan pikeun gauges, pamancar sarta saklar tekanan dina rentang tekanan lega. Dina pakét kacida protable, éta bisa ngukur tekanan persis sareng sensor tekanan diwangun-di na baca ayeuna atanapi mV dihasilkeun transduser, komo bisa nyadiakeun hiji tegangan drive mun sensor kakuatan atawa pamancar salila calibration.

CIRI:
tekenan Bulan ka 36.000 psi (2.500 bar)
akurasi ± 0,025% FS, ± 0.05% FS
Panyungsi-di Hart Komunikasi, Bisa calibrate Hart tekanan pamancar
Interface of RS232, anu bisa unggah dokumén disimpen
indikasi Perséntase tina tekanan hadir tur pinuh tekanan skala
Neundeun 40 file nu sadia nalika kakuatan kaluar
layar ageung kalawan backlit
Alus 10 unit tekanan: Pa, kPa, MPa, mmhg, kfg / cm 2, cmH2O, mmH2O, psi, mbar, ngawatesan
CE disatujuan
sertifikasi ledakan-buktina Nasional disatujuan. (bijil # .: Exic II BT6Gc)

Spésifikasi Infobox:
Suhu Lingkungan: 0 ~ 122 ° F (0 ~ 50 ° C)
Lingkungan asor relatif: ≤90% RH
Arsitektur tekanan: 0,86 ~ 1,01 bar (86 ~ 101kpa)
adaptor: M20x1.5 pilihan
Power: batré litium Rechargeable atawa adaptor kakuatan
Diménsi: φ120 × 45 (mm)
Beurat Net: 0.7kg


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    -->