Tentang Kami

Beijing Spake Téhnologi Co., Ltd. ieu lokasina di Beijing, Cina. Ieu didirikan dina 1998 ku Ibu kadaptar ti 33,8 juta Yuan. Kami produsén profésional pakakas calibration hawa tekanan. Misi urang geus "nyadiakeun peralatan calibration kualitas luhur ka pamaké" .Now "SPMK" geus jadi brand kawentar dina widang tekanan & calibration hawa. parusahaan urang terus ningkat investasi dina panalungtikan produk na ngembangkeun dina urutan nyieun téhnologi jeung pitur janten peran kalungguhan dina widang ieu. Simkuring ngagaduhan leuwih ti 10 patén-patén modél utiliti taun 2009, sarta sakabeh produk ngarojong software Sistim test geus meunang sertifikat software hak cipta.

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Key

WhatsApp Online Chat!