FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Naon instrumen calibration na naon urang ngalakukeun?

calibration instrumen mangrupa salah sahiji prosés primér dipaké pikeun mulasara akurasi instrumen. Calibration nyaéta prosés Konfigurasi hiji alat nyadiakeun hasil pikeun sampel dina hiji rentang ditarima. Ngaleungitkeun atanapi ngaminimalkeun faktor anu ngakibatkeun ukuran taliti nyaéta aspék fundamental desain instrumentation.

Misi urang geus nyadiakeun tekanan kualitasna alus sarta suhu calibrator mun users.We nu produsén profésional tina tekanan sarta suhu calibration alat jeung 17 taun pangalaman di Cina.

Naon istilah pembayaran?

Simkuring nampi bayaran tina 100% TT sateuacanna.

Naon akun bank anjeun mindahkeun bank?

Waris urang Nami:  Beijing Spake Téhnologi Co., Ltd
waris urang Bank:  Industrial sarta komérsial Bank Cina Beijing Qinghe Town Sub-cabang
A / C NO .:  0200006109200232740
Swift kode:  ICBKCNBJBJM

Anjeun produsén of calibration instument atawa parusahaan dagang?

Beijing Spake Téhnologi Co., Ltd nyaeta hiji produsén profésional tina tekanan sarta calibration hawa instrumen dina China.We anu diadegkeun dina 1998 ku Ibu registerd of 33,8 juta Yuan.

Baris nu jadi nyadiakeun sagala sertipikat calibration sapanjang kalawan parabot?

Biasana aya sertipikat calibration nyadiakeun.
Lamun perlu sertipikat calibration ti pihak 3rd sakumaha Beijing ukur na Calibration Institute, bakal aya hiji ongkos tambahan tina USD130.0.

Pikeun SPMK700 gauge tekanan digital, tiasa nyadiakeun 0.05% FS akurasi pikeun leuwih ti 1000bar?

Pikeun rentang tekanan tina 1000bar atawa luhur, urang bisa nyadiakeun akurasi 0,1% sakumaha max.
Lamun perlu 0.05% FS atanapi akurasi luhur pikeun 1000bar tur luhur, hargana bakal leuwih ti USD6500.0.Because bahan tina sensor tekanan pisan ongkosna mahal, nu béda salaku bahan kami anggo. Taya supplier bisa nyadiakeun 0.05% FS di 1000bar atawa luhur di harga low misalna.
Kanggo sabagéan ageung rentang tekanan kirang ti 1000bar, urang bisa nyadiakeun 0,025% FS, 0.05% FS ogé. Mangga nyadiakeun rentang tekanan sarta akurasi nu peryogi, abdi cutatan nu harga lajeng.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?