Најчесто поставувани прашања - Пекинг Говореше технологија копродукции, ООД

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Што е инструмент за калибрација и што да правиме?

инструмент за калибрација е една од основните процеси кои се користат да се задржи точноста инструмент. Калибрацијата се подготвува процесот на конфигурирање инструмент за да се обезбеди резултат за примерок во рамките на една прифатлива опсег. Елиминирање или минимизирање фактори кои предизвикуваат неточни мерења е фундаментален аспект на опрема дизајн.

Нашата мисија е обезбедување на висок квалитет на притисок и температура калибратор за корисници.Ние сме професионални производител на притисок и температура инструмент калибрација со 17 години искуство во Кина.

Што е начинот на плаќање?

Ние го прифатат плаќање од 100% ТТ однапред.

Која е вашата банкарска сметка за банкарски трансфер?

Корисникот Име:  Пекинг Говореше технологија копродукции, Ltd
корисникот банка:  индустриска и комерцијална банка на Кина Пекинг Qinghe град експозитура
A / C НЕ .:  0200006109200232740
SWIFT CODE:  ICBKCNBJBJM

Дали сте производител на калибрација instument или трговско друштво?

Говореше Пекинг технологија копродукции, Ltd е професионална производител на инструменти за калибрација на притисок и температура во China.We се основана во 1998 година со registerd капитал од 33,8 милиони долари.

Ќе ви биде обезбедување на какви било сертификати за калибрација заедно со опремата?

Нормално нема сертификат за калибрација обезбедување.
Ако ви треба сертификати за калибрација од 3. Партија како Пекинг мерење и калибрација институт, ќе има дополнителни трошоци за USD130.0.

За SPMK700 дигитален мерач на притисок, може да ви обезбеди точност 0,05% FS за повеќе од 1000bar?

За притисок опсег на 1000bar или погоре, може да се обезбеди 0,1% точност како макс.
Ако ви треба 0,05% FS или повисока точност за 1000bar и погоре, цената ќе биде повеќе од USD6500.0.Because материјалот на сензорот за притисок е многу скапо, која е различна како материјал што се користи. Не доставувачот може да обезбеди 0,05% FS на 1000bar или погоре во таква ниска цена.
За поголемиот притисок опсег помалку од 1000bar, ние може да обезбеди 0.025% FS, 0,05% FS, исто така. Ве молиме внесете притисок опсег и точност ви треба, јас го цитирам ве чини тогаш.

Сакаат да работат со САД?


Join Us Now!
SPMK Instruments now is seeking distributors worldwide:
We provide samples and technical supports.
Please leave your contact info or email us for more details.We will contact you very soon.