careers

Beijing Spake Téhnologi Co., Ltd nyaeta salah sahiji pabrik paling profésional tina alat calibration tekanan / hawa. Kami salawasna pilari individu gairah pikeun gabung tim urang. Mun anjeun teu ningali hiji posisi lawang dieu nu fits naon nu Anjeun keur pilari, urang masih ajak anjeun ngahontal kaluar ka urang. Lamun boga kumawula sarta pangalaman diperlukeun, kami hayang ngobrol jeung anjeun. klik di dieu  sales@bestcalibrator.com  ngirim neruskeun anjeun ka kami.